Szeged és környéke

2019.03.26. 17:12

Még a radiátort is kilopták a nem használt benzinkútról - Fotók

Sőt, a fali kazánt is vitték a rablók a pusztaszeri benzinkútról.

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról. - írja a Police.hu.


A 18 éves V. Gusztáv és a 20 éves Cs. Róbert 2019 március elején az egyik melléképület lemezborítását megbontva jutott be a kerítéssel körbevett területre. Az ott található épületeket átkutatták és egy magasnyomású mosóval, búvárszivattyúval, fali kazánnal, más műszaki- és irodai cikkekkel, valamint gépkocsialkatrészekkel távoztak. A korábban zuhanyzóként szolgáló helyiségben a csapteleket, illetve radiátorokat lefeszítették a helyükről és azokat is magukkal vitték.

 

Még a radiátort is kilopták a nem használt benzinkútról. Fotó: Police.hu - GALÉRIA


Harmadik társuk, a 36 éves Cs. János a lopott tárgyak szállításában és elrejtésében segédkezett. Később az eltulajdonított dolgok egy részét a három férfi értékesítette.


A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket gyanúsítottként hallgattak ki a Kisteleki Rendőrkapitányságon. Ellenük dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!