Szeged és környéke

2019.03.22. 13:52

Még mindig nem került elő a szökött rab, akit ketten is láttak Szegeden - fotó

Hétfőn a kettes villamosra látták felszállni a Galamb utcában, kedden a Mars téren bukkant fel. A rendőrségi felhívás még aktív.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányság fogolyszökés miatt folytat eljárást Gombos Gábor ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 18 éves Gombos Gábor az elrendelt bűnügyi felügyelet alól 2019. március 17-én kivonta magát és ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozó hatóság elrendelte körözését - került ki a rendőrség honlapjára március 17-én.

Fotó forrása: Police.hu


A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fényképen látható Gombos Gábort felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén - állt a rendőrség felhívásában, amelyhez fotót is mellékeltek.


A kép alapján ismerhette fel a körözött férfit Szegeden két szemtanú. Hétfőn a szegedi 2-es villamoson látták utazni a Galamb utca és az Aradi vértanúk tere között, lábán a nyomkövetős lábbilinccsel.

„Tegnap láttam az említett embert a kettes villamoson, a Galamb utcai villamos megállóban felszállni majd az Aradin szállt le. Ez idő alatt egy roma hölggyel vitatkoztak, majd gyomron rúgta, ezután mindketten leszálltak"

mondta egy neve elhallgatását kérő szemtanú a Szegedernek. Egy kommentelő írta a cikk alatt kedden:

 

"A Mars téri gyalogátkelőn láttuk ma délelőtt 1/2 9 óra körül, a furcsa rövid, csoszogó lépteire figyeltünk fel. Valószínű a lábbilincs miatt nem tudott hosszabbakat lépni. Csapzott, kócos volt, a képen látható felső volt rajta."

A rendőrség sem vonta még vissza a felhívást, tehát feltételezhetjük, hogy továbbra is körözik a férfit. A nyomkövető azonban nem köti össze a körözött fogoly mindkét lábát, az egyik bokáján van, tehát nem attól csoszoghatott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!