Szeged és környéke

2010.10.29. 22:28

Megasztár5: Bence kiesett, de ő lett a legjobb rocker

Szeged - Szerelmes dalokat hallhatott a közönség péntek este a Megasztár5 versenyzőitől: a kilencről nyolcra olvadó mezőnynek Gusztos Bence már nem tagja. A Szegeden tanuló fiú ma este kiesett.

Garai Szakács László

„I can't sing a love song
Like the way it's meant to be
Well, I guess I'm not that good anymore
But baby, that's just me

And I will love you, baby - Always
And I'll be there forever and a day - Always"


- énekelte [namelink name="Jon Bon Jovi"] ">egyik legnagyobb szerelmes dalát - alaposan lerövidítve - a Megasztár 5 péntek esti, ötödik döntőjében a Szegeden tanuló [namelink name="Gusztos Bence"]. A múlt héten [namelink name="Friderikusz Sándor"] azt mondta neki, kimerítette a kereteit. Erre Bence azzal riposztozott, nem mutatta még meg minden oldalát, s reméli, énekelhet lassú számot is. Péntek este megtette.

Bence nem tudta elhitetni velünk, hogy Bon jovit halljuk. Igaz, nem is Richie Sambora pengetett mögötte...

Bence nem tudta elhitetni velünk, hogy Bon Jovit halljuk. Igaz, nem is Richie Sambora pengetett mögötte...
A háromtagú zsűriből - [namelink name="Eszenyi Enikő"] színházi fellépése miatt nem volt jelen - [namelink name="Presser Gábor"] azzal próbálta menteni Bence produkcióját, hogy mutál. Friderikusznak viszont sokkal jobban tetszett, mint a múlt héten. [namelink name="Mester Tamás"] két dolognak örült: szerinte is sokkal jobb volt Bence mint egy hete - és hogy Friderikusz Sándornak is van lelkiismerete. Szerintünk Bence akart, küzdött, de... De fényévekre volt Bon Jovitól.

A voksolás alatt Bence újra felült a szavazók hullámvasútjára, nem is kapott elég szavazatot, és végül a zsűri sem őt választotta, kiesett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!