Szeged és környéke

2016.02.08. 19:15

Mezítláb a parkban - a Pinceszínházban

Szeged - A Mezítláb a parkban című Neil Simon-vígjáték bemutatóját láthatják a szegedi nézők pénteken a Pinceszínházban Kancsár Orsolya rendezésében.

– Ez egy igazán jól megírt, szórakoztató darab, amely már a filmvásznon is sikert aratott. Remek poénok és színes emberi kapcsolatok jellemzik – mondta a hétfői sajtótájékoztatón [namelink name="Kancsár Orsolya"].


A könnyed, romantikus vígjátékban, amely mesterien vegyíti a drámai és a komikus pillanatokat, [namelink name="Papp Gabriella"] alakítja Corie-t, a fiatal feleséget, férjét, Pault pedig [namelink name="Ragány Zoltán"]. Már a kezdő szituációból sokan magukra ismerhetnek, hiszen a fiatalok beköltöznek első lakásukba, amely közel sem olyan, mint amilyennek remélték.

 

Mezítláb a parkban - a Pinceszínházban. Fotó: Kuklis István (galéria)

Új otthonukhoz kapnak egy kotnyeles, mindenkinek udvarló szomszédot, Valescót, akit [namelink name="Varga Bálint"] alakít. Corie minden lében kanál, harsány édesanyját, Kis Kata játssza, a telefonszerelő szerepében pedig Gargya Balázst láthatják, aki a Szegedi Miniszínház társulatából érkezett vendégszerepelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!