Szeged és környéke

2017.06.17. 10:46

Mossák a vízvezetéket

Szeged - Baktón és Új-Petőfitelepen mossa az ivóvízhálózatot a Szegedi Vízmű Zrt. hétfőtől péntekig 9 és 14 óra között. Éjszakai hálózatellenőrzés is lesz ugyancsak hétfőtől péntekig 22 és 6 óra között Baktó, a Baktói kiskertek, a Tápéi kiskertek és Kecskéstelep területén.

Munkatársunktól

Átmenetileg nyomáscsökkenésre, vízhiányra lehet számítani. A víz zavarossá válhat, de intenzív folyatás és ülepítés után fogyasztásra alkalmas. A szolgáltató javasolja, hogy az érintett területek lakói előre vételezzenek a szükségleteiknek megfelelő mennyiségű vizet. Rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és -minőség. Kérik az intézményi és ipari fogyasztókat, hogy vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak. Ha a zavarosság, illetve a minőség nem javul a tisztítás után néhány órán belül, a szolgáltató hibabejelentő számain lehet jelezni (62/420-155, 80/828-882 vagy 62/558-855).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!