Szeged és környéke

2015.05.17. 19:05

Névre szóló bor a 105 éves Délmagyarországtól

Szeged - Május 22-én ünnepli alapításának 105. évfordulóját a Délmagyarország, hazánk legpatinásabb megyei napilapja. A XXI. Szegedi Borfesztiválon mindennap két standunknál várjuk előfizetőinket és leendő olvasóinkat: akciók, nyeremények, szerencsecsoki, kvíz és névre szóló palack bor várja őket.

Kiss Gábor Gergő

Nagyszabású születésnapi rendezvényünket május 22-én tartjuk a szegedi Széchenyi téren. A Délmagyarország két standdal végig jelen lesz a május 25-éig tartó XXI. Szegedi Borfesztiválon. A rendezvény alatt a Kárász utca felőli standon naponta 105 darab szerencsecsokoládét kínálunk 105 forintért. A csokik már az első napokban nagy sikert arattak: volt, aki jókívánsággal, más ajándékkal gazdagodott – az édesség mellé a vásárlók mindennap megkapják lapunk aznapi számát is. A fődíj 1 darab örökölhető 105 éves Délmagyarország-előfizetés!

Névre szóló bor a születésnapos Délmagyarországtól. Fotó: Kuklis István (galéria)


A Széchenyi tér városháza felőli bejáratánál lévő standunknál kvízjátékra invitáljuk olvasóinkat: akik a kérdésekre hibátlanul válaszolnak, sorsoláson vesznek részt. A borfesztivál alatt összesen 105 ügyfelünk nyer egy-egy palack bort, amelynek egyedi címkéjére ráírjuk a nyertes nevét. Standjaink hétköznap 16 és 20 óra között, hétvégén 10 és 20 óra között lesznek nyitva. A kvízsorsolást mindennap este fél 8-tól tartjuk, a nyertesek neve olvasható lesz pultunknál. Aki nem jelentkezik, azt telefonon értesítjük.

Május 22-én egy 105 szeletes tortát szelünk fel és osztunk szét vendégeink között a Kárász utca felé néző standunknál. Ezen a napon délelőtt fél 11-től a Szabadkai úti székházunktól a Petőfi Sándor sugárúton át a Dugonics téri körforgalmon keresztül a Kölcsey utcáig Csongrád megyei sportolók segítségével begörgetünk egy papírhengert, rendőri felvezetéssel. A papírhenger 80 centi széles, 125 centi átmérőjű és 686 kilós lesz. Aki részt szeretne venni a görgetésben, ne habozzon: előzetes regisztráció és felelősségvállalási nyilatkozat után teheti meg.

Névre szóló bor a születésnapos Délmagyarországtól. Fotó: Kuklis István (galéria)


A begördített papírra rajzversenyt hirdetünk alsó tagozatos általános iskolásoknak délután 2 órától. A Kölcsey utcába várunk 10 alsós osztályt, osztályonként 15 kisgyereket a megyéből. Az itt leterített 105 méter hosszú papírtekercsen kell megrajzolniuk, milyen lesz elképzelésük szerint lakóhelyük 105 év múlva. A rajzokat délután fél 4-től zsűrizzük és díjazzuk, a fődíj egy egynapos mórahalmi buszos kirándulás. A további nyeremények között lesz torta, vadasparki családi belépő, Csúsziki-/Lapos Kalandpark-belépő. Minden résztvevő kisdiák kap egy negyedéves Breki-előfizetést, színesceruza-készletet és egyéb ajándékokat. A papírgörgetők és az alsós általános iskolás osztályok jelentkezését továbbra is várjuk a [email protected] e-mail címen.

A Délmagyarország születésnapja után is folytatja az ajándékozást: május 22-én minden előfizetői példányba bekerül egy egyedi sorszámmal ellátott, 105 ezer forintos címletű bankjegy. Május 23-ától június 17-éig, 21 megjelenési napon keresztül napi 5 nyerő sorszámot közlünk – a 105 nyereményből 100 darab ajándékcsomag lesz, 5 fődíjasunk egyenként 105 ezer forintot nyer bankkártyán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!