Szeged és környéke

2008.05.20. 22:31

Piros pont: a városőrség segít átkelni a zebra helyén

Szeged - A városőrség is megjelent azon a ponton, ahol a villamosmegálló és a Vadaspark lakópark között próbálnak meg átkelni az emberek az úttesten.

A Szabadkai úti balesettel kapcsolatos cikkünk hatására reggel és kora délután a városőrség is megjelent azon a ponton, ahol a villamosmegálló és a Vadaspark lakópark között próbálnak meg átkelni az emberek az úttesten. Kovács István városőr, hatgyerekes családapa elmondta, felesége olvasta a cikket és kérte meg, hogy segítsen. Válaszolt kérdéseinkre a Magyar Közút Kht. szóvivője, Légrádi Veronika is. Azt írta, 2005-ben a lakópark beruházójának hozzájárulást adtak a középszigetes gyalogátkelőhöz. Mindkét létesítmény – a körforgalom és a zebra – megépítése a beruházó döntése miatt csúszott. A Magyar Közút Kht. fontosnak tartja, hogy a gyalogátkelőhely mielőbb megépüljön, akár még a körforgalom átadása előtt. 

Fotó: Miskolczi Róbert

Fotó: Miskolczi Róbert

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!