Szeged és környéke

2009.10.09. 22:30

Rendezte számláját a Magic Boys stábja

Szeged - Minden szállodát, panziót, vállalkozót kifizetett a Magic Boys stábja – hangsúlyozta tegnap P. Koltai Gábor, a film producere. Tegnap forgattak utoljára Szegeden – az alsóvárosi Kis Csikó borozót vették birtokukba.

Bobkó Anna

- Teljes csendet kérek! Felvétel – hallottuk tegnap Alsóvároson, a Kis Csikó borozó előtt. A Magic Boys stábja forgatott itt. A területet nem zárták le, így a külső felvétel alatt néhányszor megállították a forgalmat. Az autósok lelassítottak, az utasok a busz ablakához nyomták a homlokukat. Egy anyuka a gyerekeivel nézelődött. Hangosan kiabálta a telefonba, hogy éppen a filmforgatást nézik – a stáb tagjai szúrós szemmel intették csendre. A kocsmai jelenetben Koltai Róbert is szerepel. Csinosan felöltözve vonult el előttünk, majd hamarosan Pindroch Csaba és Szabó Győző is felbukkant. A kamerát a kocsmával szemben, a járdán állították fel. A mikrofonos az út közepére állt a felvételek alatt. Többször is elismételték, amint hárman besétálnak az ivóba. Negyed óra alatt végeztek is, majd a belső felvétellel folytatták. Itt már nem lehettünk jelen. A sminkes busz előtt azonban beszélgethettünk Tompos Kátyával, aki annyit árult el a szerepéről, hogy egy pincérlányt alakít, akinek Szabó Győző a szerelme.

Alsóvároson, a Kis Csikó borozóban forgatott tegnap a Magic Boys stábja – utoljára Szegeden. Fotó: Segesvári Csaba

Alsóvároson, a Kis Csikó borozóban forgatott tegnap a Magic Boys stábja – utoljára Szegeden.
Fotó: Segesvári Csaba

– A tegnapi volt az utolsó forgatási nap Szegeden. Nagyon köszönjük a sok segítséget, amit a várostól és a polgáraitól kaptunk. Hálásak vagyunk a türelmükért és az együttműködésükért – hallottuk P. Koltai Gábortól, a film producerétől, aki fórumozóink megnyugtatására közölte: Szeged Szegedet alakítja a filmben, annak ellenére, hogy néhány londoni jelenetet itt vettek fel. A producer azt is elmondta, minden szegedi vállalkozót, hotelt, panziót kifizettek az utolsó fillérig. A produkció rendezte a számláját.

Magic Boys forgatás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!