Szeged és környéke

2007.05.07. 16:19

Szegedi gyerekek is voltak a ''Falkában''

Az elmúlt héten gyerekekből álló „Falkával" néztek farkasszemet az Egy a 100 ellen játékosai a TV2 kvízműsorában. A kilenc és tizenhárom év közötti lurkók közül öten a szegedi Ice-Team Jégtánc Egyesülettől érkeztek a felvételre.

Horváth Levente

Szembeszállhat-e száz gyerek egy felnőttel, van-e akkora felkészültsége-tudása százuknak, mint a szemközti egynek? – erre a kérdésre adott választ a négy adás. Nos, a csemeték nem találtattak könnyűnek: minden egyes forintért meg kellett küzdeniük a játékosoknak. A tizenhárom éves Varjasi Ferenc némi pénzt is hazavihetett, miután az egyik alkalommal bennmaradt a „Falkában". – A szerencsével sem álltam hadilábon, mert a második adásban két esetben is a jó tipp mentett meg a kieséstől – dagasztotta mellét a fiú. Az egy évvel fiatalabb Török Viktóriának az a „tanár bácsi" volt a legszimpatikusabb, aki végül egy zsák pénzzel, több mint hárommillió forinttal gazdagodott.

– Érdekes lenne kipróbálni a másik oldalt is – buggyant ki a ságváris kislányból. A Szénási ikrek már-már médiasztárként hagyhatták el a stúdiót – az Aktív riportere próbálta kifaggattni őket. Dániel és Martin azonban „szótlan testvérek": az egyik újságírói kérdésre tüntető némasággal „feleltek". Nekünk is csak annyit sikerült kihúznunk belőlük, hogy a „melyik nép használ bumerángot?" kérdés volt számukra a legfogósabb. Egy másik szegedi jégtáncos növendéknek, Szemes Gabriellának az szúrt szemet, hogy a képernyőn óriásinak tűnő stúdió élőben – kicsi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!