Szeged és környéke

2009.02.11. 11:04

Szegedi rablás - azonosítsa a rabló holmiját!

Szeged - Február hetedikén rabolta ki egy fiatal férfi a Retek utcai takarékszövetkezetet. A pénteken délben elkövetett rablásnál használt kellékeket a rendőrség később a Csongrádi sugárúton megtalálta.

Delmagyar.hu

A férfi a bankba belépve fehér maszkot húzott az arcára, majd a pénztárosra egy fegyvernek látszó tárgyat fogott. Ezután egy nejlonszatyrot hajított elé azzal a felszólítással, hogy rakja bele a pénzt. Mivel a pénztáros átadta a pénzt, erőszakos incidensre nem került sor, nem sérült meg senki - írtuk a támadás napján.

A rabló cipője

A rabló cipője
A rablást követően a férfi gyalog távozott a helyszínről. Utoljára a szegedi Csongrádi sugárúton láttak felbukkanni, ahol a nyomozók megtalálták többek között az álarcot és a fegyvernek látszó tárgyat is. Az álarc, a korábbi hírekkel ellentétben, egyáltalán nem hasonlít a Sikoly című film híres maszkjához. Melegítőt, sapkát, cipőt, játékpisztolyt találtak még a nyomozók, akik arra kérik olvasóinkat, hogy amennyiben a tárgyak valamelyikét felismerik, jelentkezzenek. Aki bármit tud a rablásról, jelentkezzen a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon személyesen, vagy telefonon hívja a 107-es, a 112-es segélyhívószámokat, illetőleg a Telefontanú 06-80/555-111-es számát.

Ismerje fel a rabló holmiját!

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek 500.000 Ft jutalmat ajánlott fel. A nyomravezető személyét bizalmasan kezelik - áll a CSMRFK közleményében.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!