Szeged és környéke

2012.01.27. 22:49

Szemben – kiosztották a sajtófotó-pályázat díjait

Szeged - Komka Péter, az MTI külsős fotóriporterének Szemben című képe első díjat nyert a XXX. Magyar Sajtófotó-pályázat emberábrázolás-portré (egyedi) kategóriájában.

Munkatársunktól

[namelink name="Komka Péter"] egyúttal elnyerte a megyékben dolgozó, legjobb teljesítményt nyújtó fotóriporternek járó különdíjat is. A Magyar Újságírók Országos Szövetsége által meghirdetett pályázatra 307 szerző 8838 képet adott be. A MÚOSZ nagydíját és a legjobb kollekcióért járó Munkácsi Márton-díjat [namelink name="Hajdú D. András"] (Origo) kapja a West Balkán tragédiáról készített sorozatáért, míg az André Kertész-nagydíjat A nagybányai Bejrút című képriportjáért veheti át. A fotográfus a hír-eseményfotó kategóriában is első helyezést ért el. A 30 év alatti legjobb teljesítményt nyújtó fotóriporter [namelink name="Pályi Zsófia"] (Origo) lett. Az MTI munkatársai 2 különdíjat, 4 első díjat és 9 további díjat vehetnek át.

Komka Péter ezzel a képpel nyerte el a különdíjat. Fotó: MTI/Komka Péter

Komka Péter ezzel a képpel nyerte el a különdíjat.
Fotó: MTI/Komka Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!