Szeged és környéke

2019.05.19. 17:47

Szerencsére nem szállított utasokat - villamos és személyautó ütközött szombat éjjel Szegeden

A személygépkocsi utasát a tűzoltók emelték ki az autóból.

Egy személygépkocsi és egy villamos ütközött össze Szegeden, a József Attila sugárúton, az Olajbányász tér közelében. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy embert kiemeltek az autóból és áramtalanították a járművet. A gépkocsi utasait a mentők vizsgálták, a villamos nem szállított utasokat - tudtuk meg a katasztrófavédelem honlapjáról.


Másutt sem unatkoztak a megyében a tűzoltók: Szentesen, a Koszta József utcában bútorok égtek egy körülbelül húsz négyzetméter alapterületű garázsban. A helyszínre a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat.


Néhány négyzetméteren gyulladt meg a szigetelés egy építés alatt álló raktár tetején Makón, a Rákosi úton. A helyszínre a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!