Szeged és környéke

2015.04.15. 10:14

Szexuális indítékból ölte meg barátnőjét a forráskúti gyilkos

Szeged - Megerőszakolta, bántalmazta, fojtogatta, majd egy kalapáccsal verte halálra a 22 éves forráskúti B. Vivient tavaly novemberben gyerekkori barátja.

Munkatársunktól

Szexuális indíttatású volt a nyomozás adatai szerint az a szörnyű emberölés, ami tavaly november 21-én történt Forráskúton.

Az akkor 22 éves B. Vivient – ahogy többször megírtuk –, volt gyerekkori barátja, B. László a forráskúti Fő utca 28. szám alatti házában durván, többször bántalmazta, majd megfojtotta. Vivien holttestét a rendőrök a ház melléképületében találták meg a gyilkosság másnapján. A nő egy 2 éves kisfiú anyja volt. „A falu azt suttogja, hogy talán szexuális indíttatásból történt a gyilkosság, de ilyen téren életükben nem volt közük egymáshoz" – mondta lapunknak néhány nappal a gyilkosság után Vivien édesanyja. A nő még idén februárban sem tudta, hogy miért kellett lányának meghalnia. Erről akkor beszélt, amikor 175 ezer forint támogatást adott át a családnak a Szent-Györgyi Albert Rotary Club Szeged. Lapunk alapítványa is támogatta pénzzel és tartós élelmiszerrel a kisfiút és nagymamáját a Rotary adventen tavaly decemberben a Klauzál téren.


Fotó: police.hu

Fotó: police.hu
A nyomozás hosszú ideig tartott: a 21 esztendős B. László ugyan beismerte a bűncselekmény elkövetését, de tettére érdemi magyarázatot nem tudott adni.


Fotó: police.hu

Fotó: police.hu
A nyomozás végül azt állapította meg, hogy a férfi november 21-én reggel áthívta magához B. Vivient, akit megerőszakolt, bántalmazott és fojtogatott. Az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a férfi több órán át kínozta a fiatal nőt. Vivien halálát végül egy kalapáccsal okozott sérülések okozták. A nyomozók gyanúja szerint B. László tavaly május 23-án Szegeden lefejelte akkori barátnőjét is, akinek az orrcsontja tört el.


Fotó: police.hu

Fotó: police.hu
A rendőrség a nyomozást április 14-én befejezte, az előzetes letartóztatásban lévő férfi ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, szexuális erőszak és súlyos testi sértés miatt javasol vádemelést a Csongrád Megyei Főügyészségnek - közölte [namelink name="Szenti Szabolcs"], a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Korábbi cikkeinket itt találja (időrendben)

Őrizetben a gyerekkori barát - őt gyanúsítják a 22 éves Vivien meggyilkolásával>>
Bűnismétléstől tartanak, előzetesben a forráskúti gyilkos>>
Előzetes letartóztatásba került Vivien gyilkosa>>
Disznóólból került elő a meggyilkolt forráskúti nő holtteste>>
Gyűjtenek a 2 éves Kevinnek>>
Végső búcsút vettek Vivientől>>
Árverés az árván maradt Kevin javára>>
Megölték a lányát: ˝Úgy szerettem volna csak nagymama lenni˝>>
Az árván maradt Kevint százezer forinttal támogatta egy licitálónk>>
Rotary adomány a meggyilkolt forráskúti nő kisfiának>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!