Szeged és környéke

2019.06.21. 18:23

Takarítják Szegedet a hétvégén, útlezárásokra számíthatunk - térképen mutatjuk, merre

Azokon az utcákon, amelyeket érint a takarítás, a forgalmi sávok mellett a parkolókat, az útpadkákat, valamint a csapadékelvezetést biztosító keresztrácsokat is megtisztítják.

H.E.

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. és a Szegedi Közlekedési Társaság ismét közös várostakarítási munkát szervez a hétvégén. A két nap során azokon az utcákon, amelyeket érint a takarítás, a forgalmi sávok mellett a parkolókat, az útpadkákat, valamint a csapadékelvezetést biztosító keresztrácsokat is megtisztítják. Kézi erő mellett seprűs takarító gépjárművekkel is dolgoznak.

Az érintett útszakaszokon a munkavégzések alatt reggel 8 és délután 14 óra között időszakos útlezárásokra, forgalomterelésekre és a parkolás korlátozására számíthatunk. A takarításba bevont területeken a megállni és várakozni tilos tábla ellenére bent parkoló gépjárműveket elszállítják. A két cég takarítást végző munkatársai az útpályán dolgoznak, ezért kérik a gépjárművel közlekedők türelmét és fokozott figyelmét, valamint alkalmanként segítségét is, hogy rendben és terv szerint fejezhessék be ezt a közcélú, városszépítő akciót.

A takarításban érintett útszakaszok szombaton a Bercsényi, a Szilágyi, a Tábor és a Bolyai János utca valamint a Lechner és a Bartók tér. Vasárnap az Arany János, a Deák Ferenc és Victor Hugo utcán dolgoznak majd.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!