Szeged és környéke

2019.06.07. 13:01

Teltházas nappal kezdődött el a Postás sportpályán a Deja Vu Fesztivál - fotógaléria

A bulit a Tisza áradása miatt a Partfürdőről el kellett költöztetni. Péntekre már szerdán sem lehetett jegyet kapni, de a következő két napra még van esély.

delmagyar.hu

Teltházas nappal kezdődött meg péntek délután a Deja Vu Fesztivál. Bár a bulit a Tisza áradása miatt a Partfürdőről el kellett költöztetni, a Postás sportpálya is már ismert helyszínként várta a retro bulik kedvelőit.

 

Hétfőn derült ki, hogy a várakozásokkal ellentétben mégis kiönt a Tisza, így a Partfürdőre tervezett Deja Vu Fesztiválnak pillanatok alatt kellett új helyszínt találni. A szervezők úgy döntöttek, a programsorozat bölcsőjéhez térnek vissza, így ott rendezték meg, ahol annak idején elindult: a Postás sporttelepen.

Teltházas nappal kezdődött el a Deja Vu Fesztivál - GALÉRIA. Fotó: Karnok Csaba

– Szerencsére múlt héten nem kezdtük meg az építkezést, így nem kellett duplán dolgoznunk – mesélt a helyszínváltozásról Kisházi Sándor fesztiváligazgató. – Természetesen a hatalmas fűvel, ami a területet borította, meggyűlt a bajunk, de végül péntekre minden készen állt a nyitásra.

A fesztiválon minden eddiginél nagyobb színpad, illetve egy fedett partiaréna várja a fellépőket. A legsikeresebb napnak a pénteki bizonyult: arra már a megelőző két napon sem lehetett jegyet kapni. – Az Eiffel 65  ezen a napon a legnagyobb húzónév, hiszen őket ritkán látni fesztiválokon – árulta el Kisházi Sándor.

Szombaton az East 17 és a 2 Unlimited, vasárnap pedig a Fun Factory lesznek a fesztivál legnagyobb sztárjai. Néhány jegy erre a két napra még elérhető, a 14 éven aluliak számára a belépés ingyenes.

Ingyenes buszjáratok oda-vissza

 Ingyenes buszjáratok indulnak a Széchenyi tér, Kerek Perec előtti megállóból pénteken, szombaton és vasárnap is a Deja Vu Fesztiválra 16.30,16.50, 17.10, 17.30, 17.50, 18.10 és 18:30 időpontban. Köztes megálló a Szeged Plázánál és az Izabella híd előtt lesz, a végállomás Dorozsmai Út, Postás Sporttelep. Visszafelé is közlekednek ugyanazon az útvonalon a teleptől buszok hajnali 1 és 3 óra 20 perc között. A buszjáratok használata ingyenes és nincs regisztrációhoz kötve.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!