Szeged és környéke

2008.01.08. 09:33

Továbbra is súlyos állapotban a hídról lesodort biciklis

Szeged - Pillanatnyilag nem életveszélyes, de továbbra is súlyos állapotban fekszik a Szegedi Tudományegyetem traumatológiai klinikáján az a 31 éves szegedi férfi, akit hétfőn kora reggel sodort a tízméteres mélységbe egy hídról lezuhanó kamion.

Pillanatnyilag nem életveszélyes, de továbbra is súlyos állapotban fekszik a Szegedi Tudományegyetem traumatológiai klinikáján az a 31 éves szegedi férfi, akit hétfőn kora reggel sodort a tízméteres mélységbe egy hídról lezuhanó kamion - hangzott el az RTL Klub reggeli híradójában. Molnár Anna, a kórház orvosa azt mondta, az éjszaka valamelyest javult a fiatalember állapota, de csak néhány nap múlva derül ki, hogy biztosan túljutott-e az életveszélyen. Szintén a kórházban ápolják a kamion török sofőrjét, aki csípősérüléseket szenvedett, megműtötték, stabil az állapota.

Hétfőn reggel egy török kamion megcsúszott és a szegedi Bertalan híd korlátját átszakítva körülbelül 10 métert zuhant, közben magával sodort egy hídon haladó kerékpárost. A biciklis fiatal férfi egy hóval telt árokba zuhant, így életben maradt, de súlyos belső sérüléseket szenvedett. A török kamionost a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül, neki a csípője sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!