Szeged és környéke

2015.10.23. 22:21

Tüzes lánykérés egy reklámfilmforgatáson - videóval

Szeged - Nem mindennapi módját választotta a lánykérésnek Szűcs György, aki egy forgatáson, pirotechnika kíséretében tette fel a nagy kérdést Krisztin Zsaklinnak. Lehet, hogy a szegedi fiatalok esküvőjére György még a derék alá érő rasztahaját is levágatja.

Salánki Zsófia

Helyesbítés


– Még középiskolás koromban megállított a Délmagyarország egyik újságírója, hogy feltegye nekem a nap kérdését, ami az volt, hogy szeretem-e az izmos férfiakat. Akkor azt mondtam, hogy nem, hiszen nekem inkább a belső értékek számítanak. Most kicsit helyesbíteni szeretnék, hiszen olyan férfi lesz a férjem, aki a konditeremben szervezte a lánykérést – mondta nevetve Zsaklin.

– Azt az egyet sajnálom, hogy szakadt harisnya volt rajtam a nagy pillanatban, mert úgy gondoltam, hogy ha tűz közelében vagyok, úgyis kiégetem – mesélte mosolyogva Krisztin Zsaklin, akinek különleges körülmények között kérte meg a kezét kedvese, Szűcs György. A lány nem lepődött meg, amikor párja egy forgatásra invitálta, hiszen munkájuk során gyakran foglalkoznak reklámfilmekkel. Azon sem csodálkozott, hogy pirotechnika lesz a filmben, hiszen mindketten tűzzsonglőrök. Eszébe sem jutott, hogy álforgatás résztvevője lesz.


– Jó, hogy nem egy vacsorán kérte meg a kezem. Akkor végig kellett volna izgulnia az egészet. Így pedig már rögtön feltehette a nagy kérdést, és ezt meg is örökítettük – tette hozzá a tanítónőnek készülő Zsaklin, aki semmit sem sejtett előre.


– Mindig azt mondtam Zsaklinnak, hogy többet kell edzenem, azért töltök egy óra helyett kettőt a konditeremben. Ez nem volt igaz. Akkor szerveztem a forgatást. Otthon nem telefonálhattam, sőt azt is megmondtam az összes segítőmnek, hogy ne írjanak SMS-t, e-mailt, nehogy valami kiderüljön – mesélte György, akit mindenki csak Szücsinek hív. A vőlegény még esőnapot is szervezett arra az esetre, ha elromlana az idő. Azt mondta barátnőjének, hogy ez egy olyan reklámfilm lesz, amihez csinosan kell felöltözni. A rövid jelenet pedig abból áll, hogy egymáshoz fordulnak, majd néhány lépést tesznek a kamera felé.

Tüzes lánykérés egy reklámfilmforgatáson. Fotó: Frank Yvette (galéria)

Ekkor következett be, amiről egyedül Zsaklin nem tudott: György letérdelt és megkérdezte, lenne-e a felesége. Kedvese természetesen igent mondott.


– A megismerkedésünk nem zajlott ilyen simán. Három évvel ezelőtt szerettem volna tűzzsonglőrködést tanulni Szücsitől, de elküldött, mondván, nem vesznek be új tagokat. Később, amikor üresedés volt, felhívott, itt kezdődött minden. Már az első randevúnkon azt mondta, hogy az esküvőre levágatja a hosszú, rasztás haját – mesélte Zsaklin. Szücsi hozzátette: még átgondolja az új frizurát, hiszen több mint 10 éve növeszti a haját, macerás lenne most kísérletezni a fazonokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!