Szeged és környéke

2007.12.13. 22:58

Ványai Éva: A Magyar Gárda nemkívánatos a városban

Magyarország minden települése határolódjon el a Magyar Gárdától. Minden közgyűlés határozatban nyilvánítsa nemkívánatos szervezetnek a Gárdát és társalakulatait – kérte Dávid Ibolya, a Magyar Demokrata Fórum elnöke az önkormányzatokat.

Szegeden [namelink name="Ványai Éva"] önkormányzati képviselő az MDF frakció nevében tegnap benyújtotta az erről szóló előterjesztést, melyet a közgyűlés ma tárgyal. A Magyar Demokrata Fórum felhívásának apropója a december 9-i tatárszentgyörgyi romaellenes felvonulás – közölte lapunkkal [namelink name="Ványai Éva"]. Hozzátette: az MDF európai konzervatív pártként nemet mond mindenfajta megfélemlítő, kirekesztő magatartásra.

[namelink name="Tóth Péter"], a Magyar Gárda szegedi csoportjának nevében így reagált: „Szerintem inkább [namelink name="Ványai Éva"] nemkívánatos a közgyűlésben. A képviselőnőnek inkább azzal kellene foglalkozni, hogyan lehetne megmenteni a vasútvonalakat és az óvodákat."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!