Szeged és környéke

2015.01.01. 21:07

Veszprémi Linda Babettája

Szeged – Mondja, Veszprémi! Nem tartja furcsának azt, hogy ahova maga beteszi azokat a 32-es pici lábacskáit, akkor ott azonnal megölnek valakit? – kérdezte Eősze őrnagy Lindát a 80-as évekbeli filmsorozatban.

Munkatársunktól

Veszprémi Linda alhadnagyra nemcsak férfiakat megszégyenítő logikája és tékvandótudása miatt emlékezhetnek a tévénézők, hanem például arról a jellegzetes mozdulatsorról is, amikor verekedés előtt levette a klumpáját. Vagy ahogyan a rúgások és ütések közben sikított. És persze ki ne emlékezne a Babettájára, amellyel bármely bűntett helyszínére pillanatok alatt odarobogott?

Szűk kis fekete ide vagy oda, Magyar Enikő is felpattant a robogóra. Fotó: Karnok Csaba

Szűk kis fekete ide vagy oda, Magyar Enikő is felpattant a robogóra. Fotó: Karnok Csaba
Az övéhez hasonló sárga Babetta volt a fődíj a Deja vu szilveszter tomboláján is szerda éjszaka. Az 1982-es robogót egy árverésen vették a szervezők, mert egy igazi retro partin a tombola fődíjának is igazán retrónak kell lennie. A Babettát átnézették, működőképes, és a sorsolás óta egy huszonéves szegedi fiatalember a büszke tulajdonosa. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!