Szeged és környéke

2014.01.14. 19:48

Zsozsó, a középpályás medenceőr

Szeged - 5 éve költözött Magyarországra Joseph Martial Ngalle, aki Mórahalmon és Szegeden találta meg a számítását. A kameruni labdarúgó magyar feleségével 9 hónapos kislányukat neveli.

Munkatársunktól

– Két hete dolgozom medenceőrként a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben, nagyon élvezem – mondja [namelink name="Joseph Martial Ngalle"]. A kameruni fiatalember egy éve tagja a mórahalmi labdarúgócsapatnak, friss állását az önkormányzattól kapta. Feladata összetett, vizsgálja a vízminőséget, vigyáz az emberekre, figyel a gyerekekre és a szaunázókra is.

Joseph Martial Ngalle medenceőrségben. Fotó: DM/DV

Joseph Martial Ngalle medenceőrségben. Fotó: DM/DV
A mindenki által Zsozsónak becézett férfi öt éve jött Magyarországra, játszott az első osztályban, a Tatabánya csapatában. Ezután egy évig Makón rúgta a bőrt, szolnoki és kazincbarcikai kitérő után került vissza Csongrád megyébe, az NB III Alföld csoportjában szereplő Mórahalom csapatába. A középpályás medenceőr Szegeden él, magyar élettársával 9 hónapos kislányukat nevelik. Munka és foci után minden idejét a családjával tölti. – A feleségemnek köszönhetően sok magyar hagyománnyal ismerkedtem meg. Kipróbáltam a tradicionális ételeket, az egyik kedvencem a sertéspörkölt – mondja a kameruni fiatalember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!