Szentes és környéke

2007.02.07. 15:19

Vegye meg a tulajdonos

Saját kocsijának darabjait kínálta fel eladásra egy szentesi férfinak egy 41 éves hajléktalan, aki vélhetően pár napja ellopta, majd szétbontotta a férfi Fiatját.

A szentesi férfi, akinek pár napja tűnt el a Fiatja egy közterületi parkolóból, azzal kereste fel a helyi rendőrkapitányságot, hogy egy számára ismeretlen személy különféle gépkocsi-alkatrészeket kínált neki eladásra. Ezek nagyon ismerősnek, volt autójából származónak tűntek számára. A rendőrök elfogták az elkövetéssel alaposan gyanúsítható személyt, aki miután feltörte és a parkolóból elvitte a járművet, darabjaira bontva akarta értékesíteni azt. A karosszériájáig szétbontott, szinte felismerhetetlen roncs egy helyi telepről került elő, mozdítható, még megmaradt darabjait pedig a férfitől foglalták le. Az elsődleges szakértői vélemény szerint a bűncselekménnyel ötvenezer forint kára keletkezett a tulajdonosnak. A 41 éves, hajléktalan férfi ellen lopás bűntett elkövetése megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szentesi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!