Szentes és környéke

2012.08.16. 15:37

Az új igazgatónak nem lenne ellenére az egyházi fenntartás

Címkék#Szentes

Szentes - A Horváth Mihály Gimnázium új igazgatója szerint a drámaisok által kiválasztott művek bemutatásánál időnként lenne még csiszolnivaló. Tóth Tamás úgy nyilatkozott, nem lenne ellenére az egyházi fenntartás, de ennek nincs realitása.

Delmagyar.hu

Szirbik Imre szerint felelőtlenség volt a döntéshozók részéről, hogy nem neveztek ki vezetőket két szentesi intézmény, a kórház és a Boros középiskola élére. Az elszelelt befektetőkről, félmilliárdos bevételkiesésről és a kormányzat jó irányba mutató intézkedéseiről is beszélt interjújában Szentes polgármestere.

Feljutott a Sziget nagyszínpadára is Arató Mátyás és felesége, Anita a 20. fesztiválon. Az „ős-szigetelők" rengeteg más élménnyel is gazdagodtak a korábbi 19 eseményen, s mivel bizonyítani tudták, hogy nélkülük nem volt Sziget, a jubileumi fesztiválra ingyenes belépővel mehettek be a szervezők jóvoltából.

A héten elkezdődött az Ipartelepi úti kerékpárút megvalósítása a nyomvonal kitűzésével. A munkát 2013 nyarára kell befejeznie, a közbeszerzési eljáráson nyertes nagykarácsonyi ALAP-ÉP Kft.-nek. Szűcs Lajos alpolgármester szeretné, ha Szentes és Szegvár között is épülne kerékpárút. Ez ügyben egyeztetett a község polgármesterével, aki támogatja az elképzelést.

Részleteket és további információkat a Szentesi Élet augusztus 17-én, pénteken megjelenő számában olvashatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!