Szentes és környéke

2015.10.28. 17:16

Több sérült és teljes útzár volt a 45-ösön

Traktort próbált megelőzni egy autó Kunszentmárton közelében, amikor a munkagép már balra kanyarodott. A kocsi sofőrje fékezett, de a mögötte érkező kisbusz hátulról nekiütközött.

Munkatársunktól

- A helyszínelés véget ért, az érintett útszakaszon 18 óra előtt megindult a forgalom - közölte [namelink name="Szenti Szabolcs"], a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.


Korábban


A baleset szerda délután történt a 18-as és 19-es kilométerszelvény között. Egy traktor, egy személyautó és egy kisbusz Kunszentmárton felé haladt. Az autó a traktor előzésébe kezdett, a munkagép azonban ekkor már balra kanyarodott. A kocsi sofőrje fékezett, de a mögötte érkező kisbusz hátulról nekiütközött. Az elsődleges információk szerint hatan sérültek meg.

Az érintett útszakaszon a helyszíni szemle idejére teljes útlezárás van érvényben. Kerülni Nagytőke felé lehet - közölte a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!