Szentes és környéke

2015.10.30. 21:49

Új élményfürdő és wellnessrészleg

Szentes - Befejeződött a Szentesi Üdülőközpont fürdőbővítési projektje, wellness- és élményblokkot alakítottak ki. A több mint 895 millió forint összértékű beruházás ötven százaléka, 447,6 millió az Új Széchenyi Terv Dél-Alföldi Regionális Operatív Program forrásaiból nyert vissza nem térítendő támogatás.

Munkatársunktól

A 892 négyzetméteres wellnessrészlegben masszázs, szolárium, kozmetika, pedikűr-manikűr várja a vendégeket. A vizes részen gőzfürdő, egy nagyobb és egy kisebb finn szauna, infraszauna, sóbarlang, fényterápiás szauna és jégszoba veszi körül a középen lévő merülő- és Kneipp-medencét. Az épület sarkában lévő termálmedence egy több mint 55 négyzetméteres úgynevezett kiúszó medencével is rendelkezik.
 

 A komplexum minden fürdőző igényét kielégíti. Fotó: Vidovics Ferenc

A komplexum minden fürdőző igényét kielégíti. Fotó: Vidovics Ferenc

Az élményfürdőt fedett átjáró köti össze a wellnesszel. A területe 846 négyzetméter, ahol nagymedencét alakítottak ki, van itt sodrófolyosó, talppezsgő, sakk, vízfüggöny, alagút, óriásgomba és csúszda. A projekt keretében a nyitott 33-as medence mellett megépült a komplexumot kiszolgáló gépház, amelynek tetején 300 négyzetméteres napozóterasz létesült. Átépítették, kibővítették és korszerűsítették a strand főbejáratát. A projekt ma zárul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!