Szentes és környéke

2019.03.23. 11:47

Elesett a motoros, segítséget ajánlott - szentesi baleset szemtanúját keresi a rendőrség

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy autóvezető azonosításában, aki Szentes belterületén egy balesetet szenvedett segédmotor-kerékpárosnak ajánlotta fel segítségét.

A Szentesi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen - olvastuk a police.hu közleményében, amelyben a lakosság segítségét kérik a rendőrök.

A rendőrség kéri annak a férfinak a jelentkezését, aki 2019. január 12-én délelőtt Szentesen gépjárműjével a Kiss Zsigmond utcán haladt a Sima Ferenc utca felől a Csongrádi út irányába. A Köztársaság utca és a Kiss Zsigmond utca kereszteződésénél megállt, és felajánlotta a segítségét egy fiatalembernek, aki elesett segédmotor-kerékpárjával.

Várják azon személyek jelentkezését is, akik látták a balesetet, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

A körülmények tisztázása érdekében az érintettek jelentkezhetnek személyesen a Szentesi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán (6600 Szentes, Kossuth Lajos u. 43.), bejelentés tehető telefonon a 06-63-561-310-es hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!