Szentes és környéke

2015.06.22. 22:25

Kinyitják a ˝Damó˝ udvarát

Szentes - A négy éve bezárt és azóta is üresen álló szentesi Damjanich-iskola épületét a ˝pártháznak˝ nevezett rész kivételével - abban önkormányzati lakásokat alakítottak ki - eddig nem sikerült hasznosítani.

Munkatársunktól

A témát lapunk folyamatosan követi. Nemrég egy testületi ülésen javasolta [namelink name="Kovács János"] képviselő: legalább az udvarát használhassák a környékbeli gyerekek, tegyék számukra lehetővé, hogy bejárjanak az aszfaltozott területre focizni, kosárlabdázni. Ugyanakkor azt is szóvá tette, hogy a volt iskola környéke rendezetlen, nem tartják karban a zöldfelületeket. A soros ülésen megnyugtató választ kapott a kérdéseire. Az ingatlant felügyelő Szentes Városi Szolgáltató Kft. részéről úgy nyilatkoztak: előre egyeztetett időpontokban kinyitják majd a Nagy Sándor utcai kaput, a nem megfelelő munkavégzés miatt pedig a gondnok bérleti szerződését felmondták, hamarosan pályázat útján keresnek helyette másikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!