Szentes és környéke

2011.10.27. 22:18

Legrand-pályázat: a jövőre kapcsoltak

Szentes - Kapcsolj a jövőre! címmel tavasszal írt ki rendhagyó szobor-, illetve fotópályázatot a Legrand Zrt. és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem.

Munkatársunktól

A feladat az volt, hogy a Legrand villanykapcsolóit és egyéb eszközeit eredeti és kreatív módon jelenítsék meg. A felhívásra hivatásos és műkedvelő alkotók egyaránt jelentkeztek, a pályázatokat neves szakmai zsűri bírálta el, többek között [namelink name="Domán Rajmund"] formatervező, [namelink name="Román Sándor"] táncművész-koreográfus és [namelink name="Koós Pál"] egyetemi docens. Az ünnepélyes díjkiosztást szerdán tartották Budapesten.

– Főképp olyan megoldásokat vártunk, amelyek elvonatkoztathatók a tárgy eredeti funkciójától, és köthetők a Legrand cégfilozófiájához – nyilatkozta [namelink name="Károlyi László"] vezérigazgató. A kapcsolószobor-pályázat fődíját [namelink name="Berecz András"] nyerte, a fotópályázat legjobb felvételének [namelink name="Vargha Márk Péter"] munkája bizonyult, különdíjas lett [namelink name="Fekete Tibor"] fényképe. A legjobb alkotások a cég 2012-es falinaptárát díszítik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!