Szentes és környéke

2019.05.16. 20:08

Még mindig napirenden a múzeum

Elfogadta Szentes 2018. évi gazdálkodásáról szóló beszámolóját legutóbbi ülésén a város képviselő-testülete. Bár ezen belül csak egy kis tétel volt a múzeum működése, mégis erre fordították a legnagyobb figyelmet a képviselők.

M.A.

A tavalyi költségvetéssel kapcsolatban Szirbik Imre elmondta, a kiadásokat döntően a helyi adóbevételekből fedezték. A polgármester kitért a Szentes előtt álló fejlesztésekre is: a jövőben bővülnek a városi bölcsődei férőhelyek, illetve egy napelemparkot is szeretnének kialakítani a Berki városrészben. A városvezető kijelentette: összességében egy stabil gazdasági helyzetben lévő várost ad majd át a jelenlegi képviselő-testület az utána jövőknek, erre lehet építkezni.


A vita során a képviselők a legtöbb időt a Koszta József Múzeumra fordították, Szabó Zoltán Ferenc és Krausz Jánosné is kiemelte, ellentmondást látnak a beszámolóban a növekvő látogatószám és a múzeum bevételének alakulása között. A testület végül egyhangúlag elfogadta a város 2018-as gazdálkodásáról szóló beszámolót.

Címkék#Szentes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!