Szentes és környéke

2019.05.03. 21:14

Szentesen is elítélik a patkányozást

Fideszes megyei képviselők tartottak sajtótájékoztatót Szentesen Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s országgyűlési képviselőnő ,,patkányozós" megnyilvánulása kapcsán.

M.A.

Fideszes megyei képviselők tartottak sajtótájékoztatót Szentesen Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s országgyűlési képviselőnő „patkányozós" megnyilvánulása kapcsán. Bozó Zoltán és Gémes László elítélték politikustársuk durva kiszólását.

 

Mint ismert, az ATV Start című műsorában Bangóné Borbély Ildikó a Fidesz támogatottsága emelkedésének okait firtató kérdésre azt válaszolta, hogy sok a patkány Magyarországon.

A tévés interjút az ügy kapcsán tartott sajtótájékoztatón is levetítették, a „patkányozós" beszólásra Bozó Zoltán és Gémes László, a Csongrád Megyei Közgyűlés tagjai is reagáltak. Elhangzott, a képviselőnő kijelentésével csaknem hárommillió embert nevezett patkánynak, ezért teljes mértékben elítélik politikustársuk példátlan megnyilvánulását, és követelik a baloldali pártok, illetve azok helyi szervezetei elhatárolódását ez ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!