Szentes és környéke

2015.04.23. 22:35

Tehetségkutatóba hívták a favágó fotóst

Szentes - Igazi sikertörténet lett, és pillanatok alatt elterjedt a világhálón az a videó, amelyben a lapunknak időnként fotózó szentesi Vidovics Ferenc 6 perc 49 másodperc alatt aprít gyújtóssá 1 mázsa tűzifát egy autógumi, egy tönk és természetesen egy fejsze segítségével.

Munkatársunktól

Az RTL Klubon induló Hungary's Got Talent – A tehetség itthon van! tehetségkutató szervezői megkeresték Vidovics Ferencet, hogy szerepeljen az adásban.

Hogyan hasítsunk össze 1 mázsa fát 6 perc alatt gyújtósnak?
– Nem számítottam ilyen visszhangra, népszerűségre mondta [namelink name="Vidovics Ferenc"] –, és nagyon meglepett a Hungary's Got Talent megkeresése. Tetszett nekik a film, és ahogy kommentáltam. Nem mondtam sem igent, sem nemet, gondolkodási időt kértem. Addig sem tétlenkedem, elárulhatom, a háziasszonyoknak készülök hasonló „oktatóvideóval". Komoly, a konyhában valóban hasznosítható videót fogok csinálni, 1 perces művelet lesz, ennél többet azonban nem árulhatok el – közölte titokzatoskodva a praktikus videók gyártója.

A Hungary's Got Talent – A tehetség itthon van! angliai verziójában tett szert világhírnévre a magyar Attraction Látványszínház, és a Britain's Got Talentben győzött [namelink name="Susan Boyle"] is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!