Színes hírek

2007.01.16. 15:19

Egy sorozatgyilkos szelleme kísért a pedofil cellájában

Egy nagy-britanniai gyermekgyilkos fél elaludni új cellájában, mert szerinte ott egy sorozatgyilkos szelleme kísért. Roy Whiting egy nyolcéves kislányt ölt meg 2000 júliusában West Sussexben, közel a gyermek nagyszüleinek házához. A bíróság emberrablás és gyilkosság miatt életfogytiglani börtönre ítélte.

A férfit két héttel ezelőtt költöztették be a börtön D336-os cellájába, ahol korábban Dr. Harold Shipman felakasztotta magát. Az orvost, aki legalább 250 páciensét ölte meg, tizenötszörös életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.

Roy Whiting arról panaszkodott az intézmény vezetőjének, pszichiáterének és őrszemélyzetének, hogy éjszakánként hátborzongató zajokat hall. A pedofil gyilkos szerint ezeket a hangok jelzik, hogy a néhai sorozatgyilkos visszajár kísérteni börtöncellájába.

A Wakefield börtön sok lakója gondolja azt, hogy a D336-os cella el van átkozva: 1987 áprilisában Jasbir Singh Rai-t is felakasztva találták a helyiségben.

Az őrök szerint nem a sorozatgyilkos szelleme, hanem a fegyintézet más, nem szexuális bűncselekményekért elítélt lakói felelősek a zajokért, akik így kínozzák a pedofilt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!