Színes hírek

2009.09.18. 12:20

Forgalommal szemben autózott egy 84 éves bácsi az M7-esen

Az 84 éves suzukis férfi csak több kilométer után vette észre, hogy rossz oldalra tévedt. Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.

kisalfold.hu


Forgalommal szemben hajtott az M7-es autópályán, Zamárdi közelében egy 84 éves budapesti férfi csütörtökön. Suzukijával a belső sávban közlekedett, balesetet okozott, de állítólag ebből semmit sem vett észre, közölte a rendőrség.

A baleset a 112-es kilométerszelvényben történt, amikor egy szabályosan, Budapest felől érkező gépkocsi sofőrje elrántotta a kormányt, hogy elkerülje az ütközést a szemből érkező, eltévedt autóssal.

Az autó ettől a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött és megpördült. A balesetben senki sem sérült meg, a forgalommal szemben haladó Suzuki vezetője pedig megállás nélkül továbbhajtott.

Később Zamárdiban állították meg a rendőrök. Az idős férfi meglepődött azon, hogy balesetet okozott, azt állította, hogy nem vette észre a történteket. Az viszont feltűnt neki, hogy rossz oldalon közlekedik, ezért hajtott le az autópályáról Zamárdinál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!