Színes hírek

2009.09.30. 16:30

Madonna férjhez megy a 22 éves Jesushoz?

"Madonna újra férjhez megy" legalábbis ez szivárgott ki a popsztár baráti köréből. Állítólag már eldöntötte, hogy 22 éves barátja, Jesus Luz lesz a harmadik férje.

Daily Mail



Az 51 éves sztár nagyon sok kritikát kapott kapcsolatuk 9 hónapja alatt, sokan azt hányják a szemére, hogy egy nála sokkal fiatalabb férfival jár, aki akár a fia is lehetne. Erre reagáltak úgy Madonna barátai: az énekesnő azt mondta, még idén férjhez megy a brazil modellhez, és akkor már senki nem tehet rájuk megjegyzéseket.

A házasság ténye azonban nyilván nem fogja a fanyalgók kedvét szegni, ettől ugyanis Jesus nem lesz öregebb.

Madonna és Jesus Luz

Madonna és Jesus Luz

- Jesus annyira édes. Mindig velem akar lenni, és ez nagyon jól esik, annak ellenére is, hogy én nála sokkal önzőbb vagyok - jegyezte meg Madonna, aki egyébként minden alkalmat megragad arra, hogy tudassa a nyilvánossággal, mennyire szereti a férfit.

Barátainak pedig állandóan arról beszél, hogy meg van őrülve Jesusért, és nagyon is el tudná képzelni magát a feleségeként. Sőt, azt is mondta, hogy ez - mármint a házasság - napirenden van köztük.

A popsztár egy közeli barátja azt mondta: Madonna hatalmas esküvőt szeretne, lehetőleg világra szólót.

Mindkét korábbi esküvőjére szívesen emlékszik vissza, és szeretné, ha Jesusnak is csodálatos nap lenne az, amikor kimondják a boldogító igent. Hogy Jesus mit gondol erről, azt a barátok nem árulták el.

Sean Penn

Sean Penn

Állítólag a fiatalember nagyon hálás Madonnának, mert sokat tanult tőle és rajong is érte. Ráadásul Madonna úgy egyengeti Jesus modellkarrierjét, mintha az anyja lenne. Gondoskodik róla. És azt mondják, szexuális terén is jól megértik egymást, mindketten nagyon szenvedélyesek.

Madonna és Jesus idén januárban kezdtek el randizni, nem sokkal később már fel is vállalták kapcsolatukat.

Guy Ritchie

Guy Ritchie

A popkirálynő kétszer már elmondta a holtomiglan-holtodiglant az oltár előtt: először Sean Penn színésszel kötött házasságot, második férje Guy Ritchie rendező volt. Mindkét férfitól botrányos körülmények között vált el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!