Bulvár, celeb

2014.03.13. 17:12

Coming Soon: Hogyan rohanj a veszTEDbe

Seth MacFarlane, a Family Guy atyja és a Ted című film rendezője birkatenyésztőként tér vissza a mozivászonra.

Munkatársunktól

Június 12-én kerül a hazai mozikba Seth MacFarlane második nagyjátékfilmje, a Hogyan rohanj a veszTEDbe (A Million Ways to Die in the West). A vadnyugaton játszódó vígjáték a hírek szerint az év durranása lehet!

A Hogyan rohanj a veszTEDbe című film plakátja.

A Hogyan rohanj a veszTEDbe című film plakátja.
A 40 éves MacFarlane legutóbb az életrekelt, "kissé" szabadszájú játékmaci, Ted kalandjaival robbantott kasszát a mozipénztárakban. (A Ted 2 jövőre érkezik a mozikba!) A filmes ezúttal nem csak a rendezést, a produceri teendőket és a forgatókönyvírást vállata magára, ő alakítja a főszereplőt is, Albertet, a gyáva birkatenyésztő farmert.

Miután Albert kihátrál egy pisztolypárbajból, szeszélyes barátnője elhagyja őt egy másik férfiért. Amikor egy titokzatos, gyönyörű nő lovagol be a városba, segít hősünknek megtalálni a bátorságát, és közben egymásba szeretnek. Ám amikor a nő férje, a hírhedt bandita bosszúszomjasan megérkezik, a farmernek próbára kell tennie újdonsült bátorságát...

Az előzetes alapján a film durva poénokban és nyomdafestéket nem tűrő szavakban egyaránt bővelkedik.

Hogyan rohanj a veszTEDbe (Magyar feliratos előzetes).
A vígjáték szereposztása különben parádés: az Oscar-díjas Charlize Theron, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Giovanni Ribisi, Sarah Silverman, Neil Patrick Harris.

A Hogyan rohanj a veszTEDbe szinkronizáltan kerül majd a magyar mozikba!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!