Dwayne Johnson puszta kézzel szakította szét saját házának kerítését

Éppen késésben volt a munkából, így előbújt belőle a benne rejlő Hulk.

Dwayne Johnson szó szerint szétszaggatta azt a fém biztonsági kaput, mely az idegeneket választja el családi otthonától – írja a Just Jared alapján a hirado.hu.

A Szikla nem is lehetett volna hűbb saját becenevéhez, amikor az áramkimaradás miatt nem nyíló elektromos kapuját egyszerűen kitépte a falból és félredobta a fűbe. Bejegyzésében kitért ugyan arra, hogy gondolkodott szakszerű segítségen, azonban a szervizes 45 percen belül ért volna ki, azt viszont nem tudta volna megvárni, késésben volt ugyanis.

View this post on Instagram

Not my finest hour 🤦🏽‍♂️, but a man’s gotta go to work. We experienced a power outage due to severe storms, causing my front gate not to open. I tried to override the hydraulic system to open the gates, which usually works when power goes out – but this time it wouldn’t. Made some calls to see how fast I can get the gate tech on site, but I didn’t have 45min to wait. By this time, I know I have hundreds of production crew members waiting for me to come to work so we can start our day. So I did what I had to do. I pushed, pulled and ripped the gate completely off myself. Tore it out of the brick wall, severed the steel hydraulics and threw it on the grass. My security team was able to meet the gate technician and welders about an hour later — and they were apparently, “in disbelief and equally scared” 🤣 Not my finest hour, but I had to go to work. And I think I’m 💯 ready to be #blackadam 😄💪🏾 #ripgates

A post shared by therock (@therock) on

A biztonsági csapatom várta meg a szervizeseket, akik nem hitték el, és teljes sokban voltak, hogyan tudtam letépni a kaput. Nem ez volt a legjobb pillanatom, de munkába kellett mennem. Több száz stábtag várt rám. Készen állok rá, hogy én legyek Black Adam! – írta Dwayne a „pusztítását” illusztráló képhez.

Hozzászólások

Egykori településeket rejt Kökénydomb
Október 28-án a vásárhelyi Tornyai János Múzeumban a Korok, kultúrák, lelőhelyek régészeti sorozat első előadásán Raczky Pál és Füzesi András a Hódmezővásárhely környéki újkori települési halmokról és európai jelentőségükről beszélt, illetve egy megkezdett régészeti projekt első eredményeit is részletezte.
Soltész Miklós: fontos, hogy az egyházak értékeket adjanak tovább
Az önkormányzatoknak és az egyházaknak is mindent meg kell tenniük a teremtett világ természetes rendjének fenntartása érdekében.
Felújítják az orvosi rendelőt Balástyán
Balástyán folyamatosan zajlanak a fejlesztések, beruházások.
Szijjártó: a kormány kötelessége, hogy fenntartsa az ország működőképességét (videó)
A magyar gazdaság a magyar emberek munkájától lesz sikeres, de ehhez jól működő gazdaságra és munkahelyekre van szükség.
Drámai szigorításokat vezetnek be Németországban
Az éttermek, kocsmák bezárnak, csak házhozszállítással dolgozhatnak, egyszerre legfeljebb tíz ember találkozhat.
Deszk polgármestere is elkapta a koronavírust