Bulvár, celeb

2009.06.27. 10:19

Életveszélyes állapotban került kórházba a TV2 sztárja

Súlyos betegen kórházban fekszik Frabato, a TV2 Mokkájának mágusa. A híresség görögországi nyaralásán lett rosszul, mint utólag kiderült, agytörzsi infarktusa, ismertebb nevén agyvérzése volt. Frabatóra még kivizsgálások sora és hosszadalmas kezelés vár.

Delmagyar.hu

Videoüzenetet küldött a TV2 Mokkájának Frabato, amelyben állapotáról beszél. A mágus sajnos még nincs túl jól, a legutóbbi MR-vizsgálatra menet is rosszul lett, elmondása szerint enyhén zsibbad az arca bal oldala, és bár fel tud állni, a sétát nem érzi biztonságosnak. Frabato folyamatosan infúziót kap, és még sok vizsgálat vár rá,

Guti Ágnes, Frabato élettársa a Mokkában mondta el, hogy múlt hétfőn utaztak el gyermekeikkel Görögországba, ám a nagy családi idill csak egy napig tartott.
"Szédülésre, hányingerre, erős fejfájásra panaszkodott a párom, azonnal orvost hívtam hozzá. Azonnal kórházba szállították, de a helyi orvosok azt is leszögezték, hogy ott csak stabilizálni tudják az állapotát, és minél hamarabb haza kell szállítani a megfelelő ellátás érdekében" - mondta el az asszony.

Frabato most már itthon van, és szakszerű kezelést kap, családja és barátai pedig bíznak a mielőbbi felépülésében.

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!