Bulvár, celeb

2019.02.15. 14:59

Ezt üzente Szirtes Tamásnak a Sugarloaf frontembere

Tóth Szabi évek óta a hazai zenei életben dolgozik, mégsem ehhez, sokkal inkább a színház világához kötődik az egyik legnagyobb álma.

Munkatársunktól

Tóth Szabi, a Fonogram-díjas rockzenész évtizedek óta meghatározó alakja a hazai zenei életnek Sugarloaf nevű formációjával. Azonban nemcsak a zenéért, de a színházért is rajong a zenész.


Bár nem vagyok egy túl gyakran színházba járó típus, de amikor megnézek egy előadást, azt azért teszem, mert száz százalékban érdekel. Vagy maga a darab, vagy a színészek vagy mindkettő  mesélte Tóth Szabi, aki azt is elárulta, hogy egyik legnagyobb vágya is a színházhoz kötődik.


A Macskákat rengetegszer láttam. A Madách Imre Gimnáziumba jártam, történelem tagozatra, de volt színjátszókör, én pedig ott is feszegettem a határaimat. Nem nekem való a színészet, de mivel közeli kapcsolatban voltunk a színházzal, bejárhattunk, statisztálhattunk  árulta el a Kalandozó vasárnapi adásában Tóth Szabi, aki rajong a Macskák című darabért.


Örök kedvencem, szinte minden szereposztásban láttam. Bár nincs színészi ambícióm, de ha Szirtes tanár úr egyszer felajánlana egy szerepet, akkor szívesen lennék bármelyik macska. Mondjuk a harisnyás jelmez biztos furcsán állna rajtam, de úgyse lennék felismerhető a smink miatt mondta Tóth Szabi.

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!