Bulvár, celeb

2019.09.05. 14:00

Harsányi Levente a Tündérszépek házigazdája - Ezt tartja fontosnak a lányokban

A népszerű tévés a Tündérszépek felkészítőtáborában is segít a döntőbe jutó lányoknak, hogy mi a fontos a színpadon.

Munkatársunktól


- A pillanatnyi állás szerint nálam mindenki közül Harsányi Lilla a legszebb, a négy­éves kislányom –mondta a Borsnak nevetve Harsányi Levente. Ő lesz ugyanis a Tündérszépek 2020 házigazdája, aki már a felkészítőtáborban jelen lesz, hogy segítsen a lányoknak. 


Hangsúlyozta, a zsűritagok közül mást vesz figyelembe a fodrász, a plasztikai sebész, a koreográfus, a sminkes, a fotós, míg ő „csak" férfiszemmel nézi a lányokat. Viszont abban sokat tud segíteni a lányoknak, hogy legyőzzék a lámpalázukat. - Szeretem beszéltetni a lányokat a színpadon, mert sok minden kiderül a személyiségükről. Nincs annál üdítőbb, mint amikor egy szép nő értelmes dolgokat mond. Ott leszek a Tündérszépek felkészítőtáborában, és igyekszem majd hozzászoktatni őket a szerepléshez, hogy ne legyenek lám­palázasak, mert az so­­kat ront a tel­jesítményen. Kommunikáció szakon végeztem, ennek a módszerét ott elsajátítottam és később még tanítottam is.


Mint mondja, a legjobb döntés egyébként akkor születik, ha a közönség és a zsűri szavazatai összecsengenek. Személy szerint jónak tartaná, ha minden lány más lenne, például hajszínben és stílusban.

Nincs annál üdítőbb, mint amikor egy szép nő értelmes dolgokat mond - vallja Harsányi Levente. Fotó: MTVA

Nincs annál üdítőbb, mint amikor egy szép nő értelmes dolgokat mond - vallja Harsányi Levente. Fotó: MTVA


A Bors megkérdezte, neki van-e ideálja, amire frappáns választ adott: - Sokszor azok a nők tetszenek, akikről nem tudom megmondani, miért is látom őket szépnek. Fontos, hogy értelmes legyen, mert meggyőződésem, hogy egy normális férfi nem tud buta nővel élni, és ez oda-vissza igaz. Azután az összkép dönt, nem a részletek, mint a szem, a száj, a haj, az alak. Ha vágyat ébreszt, ami mindent elnyom, ő az igazi szépség. Hogy ugyanúgy fejt-e keresztrejtvényt, vagy ugyanazt az ételt szereti-e, mint én, – bár nem örülök, ha el­eszi előlem – másodlagosak, később alakulnak ki.

Korábban Fehér Gabriella pszichológust kérdezte a Bors, miért és mikor alakul ki az emberben az önbizalomhiány és adott pár tippet azoknak is, akik még gondolkodnak, hogy jelentkeznek a Tündérszépek versenyre. Kocsis Korinna - aki a verseny mentora és modellkarrierje hasonló versennyel indult - is adott tippeket, de Sütő Enikő is elmondta, milyen szerinte egy igazi Tündérszépe, de adtunk pár okot mi is, miért érdemes jelentkezned. Ők pedig már egy lépéssel közelebb vannak, hogy Tündérszépek legyenek.


Ha elmúltál 16 éves, de még nem lépted át a 30-at, itt a remek alkalom, hogy megmutasd ma­­gad! Nem kell mást tenned, csak felkeresni a www.tunderszepek.hu weboldalt, kitölteni a jelentkezést, bejelölni, hogy me­­lyik megye színében szeretnél indulni, és feltölteni pár fotót magadról. Ha nincs saját portfóliód, csak ikszeld be a jelentke­zés során azt, hogy ingyenes pro­­fi fotósorozatot igényelsz, és fotósaink elkészítik portfóliód, amivel részt vehetsz a versenyen! Itt az ugródeszka, hogy megismerjen az egész ország. Nevezni október 8-áig lehet. Csongrád megyéből 30 hölgy juthat a megyei előválogató­­ba, ahonnan négyen mehetnek majd tovább a regionális fordulóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!