Bulvár, celeb

2016.10.31. 16:18

Lányokat zaklatott és összevert egy férfit az X-Faktor versenyzője

Petics Kristóf ellen eljárást indított a rendőrség, miután részegen lányokat inzultált egy szórakozóhelyen, majd összeverekedett egy férfivel.

Nagy bajba került az X-Faktor most futó szériájának egyik versenyzője, a 19 éves Petics Kristóf - közölte az RTL Klub.


A fiatalember a tehetségkutatóban átjutott a Mentor Házon, és mehetne az élő műsorba. Egyelőre nem tudni azonban, hogyan befolyásolják a történtek a sorsát.


A továbbjutás után Kristóf -akárcsak a többi versenyző- felköltözött Budapestre, és megkezdte felkészülését az első élő show-ra.


Egyik este a fiú elment egy szórakozóhelyre, ahol ittas állapotban lányokat inzultált. Mivel Kristóf többszöri figyelmeztetés ellenére sem hagyta abba a lányok zaklatását, a biztonsági őrök kidobták őt a szórakozóhelyről.


Az egyik lány ismerőse, egy külföldi fiú Kristóf után ment, és csúnyán összeverekedtek. Kristóf felülkerekedett, és nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott az "ellenfelének".


A kiérkező mentők hivatalból kihívták a rendőröket, akik bevitték Kristófot az őrsre, és bent tartották éjszakára.


Jelenleg Petics Kristóf ellen rendőrségi eljárás folyik, a rendőrség lefoglalta az esetről készült biztonsági felvételeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!