Megérkezett Az eltűntek szinkronos előzetese

A thriller olyan nagynevű színészek főszereplésével készült, mint Gerard Butler, James Ducat, Peter Mullan és Connor Swindells.

Az eltűntek megtörtént eseményeket dolgoz fel. 1900. december 20-án a Flannan-szigetek három világítótoronyőre nyom nélkül eltűnt. A férfiak teste sosem került elő, s azóta is találgatások tárgya, hogy mi történt velük. Az eltűntek az ő történetüket dolgozza fel egy feszült pszichológiai thrillerben.

A film rendezője, Kristoffer Nyholm mások mellett a Tom Hardy főszereplésével készült Tabu című sikersorozat egyik készítőjeként vált ismertté – írja a mozishop.hu.
 

Az eltűntek főszerepeit világsztárok játsszák: Gerald Butler (300, Gengszterzsaruk, Űrvihar, Támadás a Fehér Ház ellen 1-2.) és Peter Mullan (Trainspotting, Az ember gyermeke, Hadak útján, Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. rész) mellett Søren Malling (Férfiak és csirkék, Egy háború, Emberrablás) és Ólafur Darri Ólafsson (A törvény nevében, A barátságos óriás, Walter Mitty titkos élete, Legendás állatok – Grindewald bűntettei) is szerepelnek a thrillerben.

A film világpremierje a rangos katalán Sitges Filmfesztivál versenyprogramjában volt. A mozikba 2019. március 28-tól érkezik.

Pár nap múlva szabadul a móri mészárlásért tévesen elítélt Kaiser Ede
A bűnöző leülte a fegyveres rablásokért kapott 18 év fegyházat.
Felállították a nagylaki kettős keresztet - Galéria
Két hónapig készült, most öt ember bő húsz perces munkájával került a helyére.
Majdnem két kilogramm marihuánát találtak egy budapesti drogdílernél és vevőjénél
Először a vevőt fogták el, utána a terjesztője is lebukott.
Gomolyfelhők zavarhatják a napsütést szombaton
Zápor, zivatar csak elszórtan fordulhat elő.
Megtérítik az erasmusos diákok plusz költségeit
A hallgatókat minden fontos információról időben tájékoztatják.
1,5 milliós segítség a vírus idején
Ezerötszáznál is több maszkot és kétszáznál is több élelmiszercsomagot osztottak már szét a „dorozsmai angyalok”. Most a nehéz helyzetben élő gyerekeken a sor, könyveket és játékokat visznek nekik.