Bulvár, celeb

2016.02.25. 15:02

Mester Tamás visszatért, de már nem rocker

Ön is hiányolta az elmúlt években a zenészt? A napokban bejelentette, hogy visszatér, de az eddig megszokott zenei stílus helyett teljesen más műfajban.

Markót Imre

Mester Tamás facebook posztban nyugtatta meg a rajongóit, hogy újra itt van. Azonban a rock helyett egy egészen más műfajban próbálja megállni helyét, a pszichedelikus trance zenében. Hazánkban ennek a stílusnak az egyik nagy gyűjtőpontja az Ozora fesztivál, Tamásnak pedig új művészneve is van: XYU.


Ugyan Mester Tamástól messze áll ez az irányvonal, 2016-ban mégis új lemezzel fog kedveskedni a rajongóinak, aminek az előzetesébe már bele lehet hallgatni.


Saját elmondása szerint 2012-ben azért vágott bele ebbe a projektbe, mert az eddigi stílusát már kinőtte, és szüksége volt valami újra. Az első fellépése Mexikóban lesz a Day Out Of Time Festival-on, ahol egy másik magyar Dj. Wegha is részt fog venni.

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!