Bulvár, celeb

2009.05.28. 08:47

Molnár Anikó elveszítette magzatát!

Úgy tűnik, nem ért véget Molnár Anikó kálváriája! Épp hogy hírül adtuk, hogy az egykori NagyNő várandós, máris tragédia történt: a lány elveszítette magzatát.

Delmagyar.hu

Életében először, harminchárom évesen, botránykönyve megjelenésének napjaiban Anikó gyermeket várt. A kívülállókban persze sorra merültek fel a kérdések: vajon kitől is van a gyermek?

Anikó most először a Storyban beszélt arról, hogy újra van férfi az életében, aki civil és a munkája kapcsán ismerkedtek meg. Persze, még nem szövögettek komolyabb terveket, nem beszéltek házasságról, gyerekről...

Csakhogy alig néhány héttel a románc kezdete után, Anikóra addig nem tapasztalt rosszullétek törtek, émelygett, hányingere volt. "Rögtön tudtam, hogy ezek a terhesség jelei, bár még életemben nem voltam állapotos - vallott Anikó.

 Istvánnal csupán két hónapja ismerték egymást. "Napokig nem is tudtuk, hogy sírjunk vagy nevessünk, vagyis hogy mi legyen a baba sorsa - emlékszik vissza az egykori valóságshow-szereplő.

Ám nem ők, hanem az élet döntött, méghozzá kegyetlenül: egy nap Anikó vérezni kezdett. Hiába rohant rögtön az orvoshoz, nem tudták megmenteni a babát. Anikó azt is sejti, mi lehetett a vetélése oka...

További részletek a Storyban!

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!