Szegedi hírek

2023.02.07. 08:33

Kedden is rengetegen vannak reggel az utakon

delmagyar.hu

Az Algyői, a Bajai, a Dorozsmai út egyre hosszabb sorokból állnak, elsősorban a befele tartó oldalon. A Makkosházi, Budapesti körúton is egyre több a jármű, csakúgy a József Attila sugárúton, Retek, Rózsa utcán és a  Csillag téren is minden irányban. A Szabadkai út nagyon sűrű, és a Kálvária, illetve Petőfi sugárút eleje is be van lassulva.

A forgalmasabb csomópontok tele vannak, mint a lámpás körforgalom, Mars tér, Dugonics tér, az Aradi vértanúk tere és vonzáskörzete. Az Aradi téren még dolgozik a vízmű, a forgalmat a Rerrich tér fele terelik, arról lehet a Somogyi utcára jutni, illetve a Damjanich utcai körforgalomból sem lehet a Körtöltésbe fordulni. Sok az autó a Makai, Szőregi úton, a Bérkert, a Csanádi és Vedres utca, illetve a hidakra vezető utcák mind tele vannak, a hidakon belassult a forgalom, főleg a Belvárosi hídon - tudtuk meg a RádióTaxiHárom munkatársától.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában