Röszkénél február 13-tól április 5-ig átépítik a József Attila úti vasúti átjárót

Ütemtervnek megfelelően halad a Szeged–Röszke (136-os) vasútvonal felújítása a MÁV beruházásában.

delmagyar.hu

A korszerűsítés keretén belül átépítik Röszkén a József Attila úti vasúti átjárót. A munkálatok tervezetten február 13-tól április 5-ig tartanak. Az átjárót a munkák ideje alatt teljes szélességében lezárják. A terelőút: Szeged felől Röszke Fő utca (4301 j. út)–Röszke Dugonyi út (4301 j. út)–5 számú főút.  

Röszkén, a József Attila utcai vasúti átjáró lezárása miatt a menetrend szerinti autóbuszjáratok terelt útvonalon közlekednek. Az autóbuszok egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő sorrendben érintenek és módosított menetrend szerint közlekednek. Az autóbusz-közlekedést érintő változásokról részletes információ itt érhető el: https://www.volanbusz.hu/hu/hirek/hir/40055

A vasúttársaság a lezárás miatti esetleges kényelmetlenségekért az arra közlekedők elnézését és türelmét kéri. 

A vasútvonal felújítása, villamosítása tervezetten 2023 őszén fejeződik be teljeskörűen, a projekt keretében a szakaszon lévő 13 vasúti átjáró fény- vagy fény- és félsorompós biztosításának kiépítését tervezik.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában