Szeged

2023.07.30. 20:05

Karbantartást végeznek a vasútállomáson

Delmagyar.hu

Illusztráció: Frank Yvette

A szegedi vasútállomáson augusztus 5-ig karbantartást végeznek, ezért a Budapest-Cegléd-Szeged és a Szeged-Békéscsaba vonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek –írja a Mávinform. 

A Szeged–Békéscsaba, illetve Szeged–Orosháza közötti személyvonatok végállomása Szeged-Rókusra került át. Szeged állomás és Szeged-Rókus között mindkét irányban a vasútvillamosokkal utazhatnak.

A Napfény IC-k és egy S20-as vonat, valamint az Aranyhíd Expreszvonatpár - 2 perccel - módosított menetrend szerint közlekedik Szeged és Kiskundorozsma között, mindkét irányban megállnak Kiskundorozsma állomáson.

A Szeged–Kiskunfélegyháza közötti személyvonatok csak Kiskundorozsmáig közlekednek. Szeged és Kiskundorozsma között pótlóbusszal kell utazni. A két vasútvonal közötti átszállások megkönnyítése érdekében Szeged-Rókus és Kiskundorozsma között áthordó pótlóbuszok is közlekednek.

A Szeged-Rókus és Szeged közötti vonalszakaszra érvényes vasúti menetjegyeket a lezárás ideje alatt elfogadják a vasútvillamosokon Rókus vasútállomás és Szeged vasútállomás között. Elfogadott jegyek, bérletek: az utazásra jogosító igazolványok, igazolások, okmányok, akár több közlekedési szolgáltató által kiadható és felhasználható bérletek, illetve az e-vonatjegyek. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában