ÚtON – Torlódások és útmunkálatok nehezítik a közlekedést

A legfrissebb közlekedési infromációk Szegedről.

Delmagyar.hu

A bevezető utakon élénk a forgalom, az Algyői, Dorozsmai, Bajai, Szabadkai úton alakulnak a sorok. A Szőregi úton is egymást érik a járművek, szintúgy a hidakra vezető utakon, a Székely soron, a Vedres utcán és a Temesvári körúton. Itt a Temesvári körút -Fő fasor sarkán sávszűkület és sáveltolás nehezíti a közlekedést.

A külső körutakon is vannak bőven, a Rókusi körút eléggé feltorlódott. Itt a bevásárlóközponttól a Csáky utcáig egyszer egy sávon lehet haladni. A nagykörúton folyamatosan lehet haladni, a Tisza Lajos körúton pedig az Anna kúttól a klinikákig van sok sok autó. Itt a Kálvin téren a patika előtt a belső sávban van egy kisebb felbontás.

A Fő fasor Temesvári körút és Közép fasor közti szakasza el van zárva a forgalom elől. Emiatt a buszok terelőútvonalon közlekednek a Közép Fasor felé. Zajlanak a munkálatok a Csap utcán, itt félpályás lezárásra kell számítani – tudtuk meg a RádióTaxiHárom munkatársától.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában