Szeged

2023.12.06. 08:28

Szerda reggel is sokan vannak az utakon

Delmagyar.hu

Erős a forgalom a bevezető utakon, külső részeken, sugárutakon, kiemelve a József Attila, Kossuth és Kálvária sugárutat, a nagykörúton pedig a 
Római, Párizsi, Bécsi szakaszokon vannak többen. A Csillag tér és környéke is mozgalmas, de a Hajós, Rózsa és Retek utcán is elég sokan vannak, illetve az Etelka soron, Felső Tisza-Parton, ez utóbbi elején a lámpánál van hosszabb sor. A Tisza Lajos körúton szintén sok az autó, Anna kút, kettős körforgalom,
Hősök kapuja, Boldogasszony sugárút tele vannak. Hosszú sorokban megy a forgalom a Makai úton, Szabadkai úton, de a Horgosi, Földmíves, Szent Ferenc utca ugyancsak be vannak lassulva. A hidak közül egyelőre a Belvárosin lassabb az átjutás, de egyre hosszabbak a sorok a Bertalan hídon is.
A Fő fasoron a Közép fasor és víztorony közti szakaszon lámpás irányítás mellett, egy sávon lehet közlekedni, és dolgoznak még a Kálvin téren is.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában