ÚtON: Reggel megnyitották a rakpartot, de így is lehet torlódásra számítani

Delmagyar.hu

Sok a jármű az utakon, Algyői, Dorozsmai, Bajai, Szabadkai úton egyre hosszabbak a sorok mindkét irányban. A külső körutakon is vannak bőven, a Makkosházi, Rókusi körút, lámpás körforgalom nagyon sűrűek. A nagykörút és a Tisza Lajos körút viszont egy kis levegőhöz jutott, ugye reggel megnyitották a rakpartot, de még így is az Anna kúttól a klinikákig rengeteg az autó. Makkosháza, tarján, felsőváros főbb útvonalai tele vannak, és a Felső Tisza part elején a lámpánál is egyre hosszabb a sor, és ugyanez a helyzet a rakpart klinikák felőli végében. Újszegeden a Makai úton a szokásos autókonvoj van a körforgalomig, de sok a jármű a hidakra vezető utcákon is, egyelőre a Belvárosi hídon
lassabb az átjutás. Végeztek a munkálatokkal a Vedres utca, Székely sor sarkán, így ez az akadály elhárult, de a Fő fasor még félpályán járható. – tudtuk meg a Rádió Taxi Három munkatársaitól.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában