Szépségverseny

2021.12.22. 11:30

Már várjuk a Tündérszépek jelentkezését megyénkből is

Keressük a jövő év Tündérszépeit. A Mediaworks Hungary Zrt. országos szépségversenyére elindult a jelentkezés, szeretnénk, ha minél több Csongrád-Csanád megyei hölgy mutatná meg magát ország-világnak.

Munkatársunktól

Forrás: Karnok Csaba

 

Immár negyedik alkalommal indítja útjára 2022-ben a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szép­­ségversenyt. A nevezési idő­szak már elindult, várjuk Csongrád-Csanád megyéből is azon 18–29 év közötti hölgyek jelentkezését, akik szeretnék megmutatni szépségüket az országnak. A verseny megyei szinten indul. A megyei fordulóba 30 lány juthat be, őket a beküldött fotók alapján vá­­lasztja ki a zsűri. A megyei fordulóból 4 lány (a zsűri döntése nyomán 3, valamint a legmagasabb értékelést kapott kö­­zönségkedvenc) jut tovább a regionális fordulóba, ahonnan az országos döntőbe vezet az út a legszebb 22 lány számára. 

Most tehát a feladat, hogy aki kedvet érez ahhoz, hogy megmérettesse magát, küldjön magáról olyan fotókat, amelyek a legjobban bemutatják szépségét.

 A portfólió lehet saját, de akár fotós kollégáink is elkészítik, amennyiben valaki ezt kéri, és jelzi igényét a jelentkezési lapon. Érdemes a jelentkezést minél hamarabb elküldeni, hiszen az előzsűrizés folyamatos, és ha a zsűri megtalálta a 30 legszebb lányt, már nagyon nehéz lesz bekerülni a megyei forduló me­­zőnyébe. 

A Tündérszépek 2022 főnyereménye egy külföldi nyaralás 2 fő részére repülőjeggyel, szállással legalább 4 csillagos szállodában, ellátással, utazási költséggel 1 millió forint értékben. 

Emellett a győztes, valamint két udvarhölgye és a közönségdíjas egy 200 ezer forint értékű mobiltelefont, továbbá egy szépségápolási csomagot kap 30 ezer forint értékben. A verseny részletes kiírását a tunderszepek.hu ol­dalon lehet elolvasni, ott lehet leadni a nevezéseket is. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!