Azonnali orvosi ellátásra volt szükség

2022.02.26. 14:50

A TV2 szegedi sztárja élő adásban esett össze – Videó

Az Exatlon Hungary eddigi legnagyobb előnyével kezdték az első végjátékot a Bajnokok, mégis kikaptak a Kihívóktól. A biztos párbajozó Virág Andris, de ha ez nem lenne elég, Kempf Zozo további játéka is veszélybe került.

delmagyar.hu

Fotó: TV2

Eltaktikázták előnyüket a Bajnokok, nem tudtak élni vele. Az első végjátékot ha hirtelen halálban is, de elveszítették, Virág Andrisnak már biztosan párbajoznia kell pénteken. A pirosak helyzetét tovább súlyosbítja, hogy Kempf Zozo súlyos sérülést szenvedett, egyelőre kérdéses a további sorsa. 

A harmadik szettben a telefonfülke ajtaja visszacsapódott, és annyira megütötte a vállamat, hogy csak arra emlékszem, hogy a következő pillanatban a földön fekszem 

– mesélte a Borsnak Zozo. 

– Az volt az első gondolatom, hogy a nulladik percben, a saját hibámon kívül sérültem meg, ráadásul először annyira fájt, hogy az is benne volt a pakliban, hogy eltört a kulcscsontom, de szerencsére higgadt tudtam maradni. Nem volt jó érzés, pláne, hogy a végjátékon történt. Tartok attól, hogy nem versenyezhetek tovább, vagy ha vissza is térhetek, akkor sem tudok majd eredményes lenni a játékban. A tapasztalatok alapján nem tesz jót a kihagyás, de remélem, most másként lesz.

Forrás: BorsOnline

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!